Tottenham Büyük Değişime Hazırlanıyor
top of page

Tottenham Büyük Değişime Hazırlanıyor



Tottenham Hotspur, hızla kötüye giden sıkıcı bir sezonun ardından kulübün yakın tarihindeki en yoğun yazına hazırlanıyor.


Spurs, hafta sonu Newcastle United deplasmanına galibiyetin kendilerini Şampiyonlar Ligi'ne yaklaştıracağını bilerek gitti ancak Newcastle tarafından 6-1’lik skorla mağlup edildi. Orta saha oyuncusu Pape Sarr'ın 20 dakika sonra oyundan çıkması ve Hugo Lloris'in devre arasında değiştirilmesiyle felaket bir görüntü ortaya çıktı.


Belfair, Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin bu yaz takımdan ayrılma ihtimali olduğunu bildirirken Evening Standard ise Tottenham'ın "kadroda bir revizyona hazırlandığını" belirtiyor.


Football.london, Spurs taraftarlarının başkana karşı ayaklanmasıyla Daniel Levy'nin geleceğinin tehlikeye girdiğini bildiriyor. GiveMeSport'a göre ise St. James' Park'ta ilk yarıda beş gol yiyen kaptan Lloris de takımdan ayrılacak.


Bu arada Harry Kane, yenilgide bir teselli golü atmasına rağmen mutsuz bir görüntü çizdi. Kane, yıllar sonra ayrılmaya hazır görünüyor. Tottenham, onunla uzun vadeli bir sözleşme imzalamak istiyor ancak Kane bu teklife henüz olumlu yanıt vermedi.


The Telegraph'tan Luke Edwards, BBC Radio 5 Live'a Kane'in "ayrılmak isteyen" bir oyuncu gibi göründüğünü ve onun ayrılışının bu yaz yeniden yapılanmayı finanse edeceğini söyledi.


Edwards, "Harry Kane ayrılmak isteyen bir oyuncu gibi görünüyor." dedi. "Bir oyuncu olarak iyiydi ama bir lider olarak sahada yoktu. Takımda çürümüş bir şeyler var."


Tottenham'ın diğer yıldızları da bu sezon eleştiri oklarının hedefi oldu ve şimdi belirsiz bir gelecekle karşı karşıya. Richarlison, 70 milyon €’luk transferinden bu yana Premier League’de henüz gol atamadı. Dejan Kulusevski'nin takımdaki geleceği henüz tam olarak belli değil. Davinson Sanchez ise geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth karşısında oyuna girdikten sonra oyundan çıkarak geleceği hakkında şüphe uyandırdı.


Tottenham, iki maç fazlasıyla dördüncü sıranın altı puan gerisinde beşinci sırada yer alıyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page