Tottenham Destansı Maçta Son Anlarda Yıkıldı
top of page

Tottenham Destansı Maçta Son Anlarda Yıkıldı



Tottenham, Anfield'da üç gol geriden geri dönmeyi başarsa da destansı karşılaşmada Liverpool'a uzatmalarda mağlup oldu.


Tottenham, pazar günü Liverpool'a karşı kıran kırana bir mücadeleye girişti ve bu mücadele sonunda, Harry Kane tarafından “iç karartıcı” olarak nitelendirilen 4-3’lük bir mağlubiyet aldı.


Spurs, Anfield'da korkunç bir başlangıçla 15 dakika içinde Kırmızılar’dan 3 gol yedi ve 3-0 geriye düştü. Ancak bir şekilde maçı tamamen bırakmadan geri dönmenin bir yolunu buldu.


Curtis Jones ve Luis Diaz, Liverpool'u beş dakika içinde 2-0 öne geçirdi ve Mohamed Salah, çeyrek saat sonunda penaltı noktasından skoru 3-0’a taşıdı.


Ancak Tottenham, devrenin ilerleyen dakikalarında Harry Kane’in ayağından golü buldu. Heung-min Son ise maçın bitimine 13 dakika kala attığı golle Spurs'a umut verdi.


Bu heyecan verici maçın son anlarında, serbest vuruşta gelen ortaya kafa vuran Richarlison, attığı golle Kuzey Londra ekibine 1 puanı kazandırdığını düşündü.


Ancak maçın devamında Lucas Moura'nın yaptığı hata topu Diogo Jota’ya hediye etti. Portekizli kanat oyuncusu aldığı topla takımına dramatik bir galibiyet kazandırmak için Fraser Forster’ı mağlup etti.


Sky Sports’ta maçı yorumlayan Gary Neville, Liverpool’un aldığı bu galibiyet için "Bu, şimdiye kadar göreceğiniz en Tottenhamca şey." değerlendirmesinde bulundu.


Harry Kane ise maçtan sonra mağlubiyeti, "Kelimelere dökmek zor. Devam etmeliyiz." diyerek değerlendirdi ve alınan sonucu “yürek burkan” olarak nitelendirdi.


Liverpool, son yedi maçında bir galibiyet alabilen Tottenham'ı geride bırakarak Premier League'de beşinci sıraya yükseldi.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page