Tottenham Kane’in Yerini Vlahovic ile Doldurabilir
top of page

Tottenham Kane’in Yerini Vlahovic ile Doldurabilir



Tottenham Hotspur, Harry Kane'i kaybetmenin eşiğinde olabilir. Ancak kulüp, şimdiden onun yerini doldurmak için planlarını yapmış durumda.


Bayern Münih, şu anda Kane ile sözleşme imzalamak için Spurs ile görüşüyor ve Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin olası bir anlaşma hakkında görüşmek üzere Alman şampiyonunun yetkilileriyle bir araya geldiği bildirildi. Bayern'in şimdiden iki teklifi reddedildi ve en yüksek teklifin 90 milyon € civarında olduğu düşünülüyor.


Spurs, 29 yaşındaki forvetini satma konusunda isteksiz olsa da Kane'in sözleşmesinin bitmesine sadece bir yıl kaldı ve önümüzdeki yaz serbest kalabilir. Bu da kulübü satışa zorluyor.


Ancak Tottenham, İtalyan Foot Mercato'ya göre Juventus'un forveti Dusan Vlahovic'i gözüne kestirdi. Ocak 2022'de Fiorentina'dan transfer edilen Sırp oyuncu, Juventus’a eklentilerle birlikte yaklaşık 80 milyon €’ya mal oldu ancak Torino'ya taşındıktan sadece 18 ay sonra Londra'ya gidebilir.


Henüz 23 yaşında olan Vlahovic, büyük paralarla geldiği Juventus'ta kendini göstermekte zorlandı ve geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 42 maçta sadece 14 kez gol atabildi.


Federico Chiesa ve Gleison Bremer'in de takımdan ayrılmak istedikleri iddia ediliyor ancak habere göre Juventus, ön tarafta yeri doldurulabilir olduğuna inandığı Vlahovic'i satmayı tercih edecek.


Vlahovic, sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ettiği için ucuza gelmeyecektir. Foot Mercato, Juventus'un onun için 70 milyon €’dan fazla para istediğini öne sürse de bu; Spurs'ün bu yaz Kane'i satması halinde rahatlıkla karşılayabileceği bir bedel.


Şu anda Ange Postecoglou tarafından yönetilen Tottenham, Vlahovic'e uzun süredir ilgi duyuyor. Kuzey Londra'daki rakipleri Arsenal ile birlikte Spurs'ün, 18 ay önce Vlahovic'i Juve'ye kaptırdığı ve Kane'in kulüpten ayrılması halinde aynı hatayı tekrar yapmamaya kararlı olduğu bildiriliyor.


Chelsea ve PSG'nin de Sırp oyuncuyla ilgilendiği biliniyor. Yani Spurs'ün yarışı kazanacağı kesin bir sonuç olmaktan çok uzak.


Transfermarkt, Vlahovic için 60 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page