Tottenham Maddison’ı Takip Ediyor
top of page

Tottenham Maddison’ı Takip Ediyor



Tottenham Hotspur, bu yaz James Maddison için uygun fiyatlı bir anlaşma yapabilir.


Spurs, Maddison'ı uzun süredir takip ediyor. The Express, 2019 yılında Christian Eriksen'in yerini alacak bir oyun kurucu arayan Tottenham’ın Leicester City’e James Maddison için yaklaşık 70 milyon € teklif ettiğini iddia etti.


Hala Eriksen'in yerini doldurmayı başaramayan Tottenham, bu yaz Maddison için tekrar geri dönecek gibi görünüyor. Spurs Başkanı Daniel Levy, İngiliz oyuncuyu artık çok daha uygun bir maliyetle alabilir.


Transfer haberlerinin uzmanı Fabrizio Romano, Tottenham’ın önümüzdeki sezon sözleşmesinin son yılını dolduracak olan İngiliz oyun kurucu için tekrar harekete geçtiğini doğruladı.


Caught Offside'a konuşan Romano, "Tottenham, James Maddison'ı kesinlikle izliyor. Ayrıca oyuncu, ağustos ayından beri Newcastle United’ın da listesinde yer alıyor. Tottenham’ın yeni teknik direktörü henüz belli olmadığı için kulüp Maddison’a teklif vermek konusunda şu anda beklemede.” dedi.


Eğer Newcastle United ve Tottenham, İngiliz 10 numara için bir transfer savaşına girmezlerse Maddison'ın bu yaz 70 milyon €’ya yakın bir maliyetinin olması pek olası değil. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan yıldız oyuncunun yaklaşık 50 milyon €’luk bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması daha muhtemel gözüküyor.


Leicester City'nin Premier League'deki durumu da transfer için bir başka faktör olabilir. Tilkiler, şu anda küme düşme mücadelesinin ortasında yer alıyor. Leicester City’nin küme düşme ihtimali, Maddison da dahil olmak üzere birçok ismin takımdan ayrılmasını tetikleyecektir.


Küme düşen bir oyuncunun rekor satışı, 2020'de Bournemouth’tan Manchester City’ye yaklaşık 45.3 milyon € bedelle imza atan Nathan Ake'ye ait.


Transfermarkt, James Maddison’a 55 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page