Tottenham, Ramsdale’a Saldıran Taraftarı Stadyuma Almayacak
top of page

Tottenham, Ramsdale’a Saldıran Taraftarı Stadyuma Almayacak



Dün akşam oynanan ve 2-0 Arsenal’in üstünlüğüyle sona eren Kuzey Londra Derbisi sonrasında bir Tottenham taraftarı, kale arkası tribününden atlayarak Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale’e tekme attı.


Attığı tekmeden sonra koşarak uzaklaşan taraftar, güvenlik ekipleri tarafından yakalanmadan stadyumu terk etti.


Maçın sonrasında konuyla alakalı iki taraftan da açıklamalar geldi.


Aaron Ramsdale "Spurs taraftarları ikinci yarı boyunca bana tepkiliydi. Ben de onlara karşılık verdim. Bu durum kötü karşılanmadı, sportmenceydi. Sonra bir taraftar tribünden atladı ve sırtıma vurdu. Çok yazık çünkü günün sonunda bu sadece bir futbol maçı.” şeklinde konuşu.


Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte ise maçın ardından verdiği röportajda, "Görmedim, sadece büyük bir karışıklık olduğunu gördüm. Böyle bir şey olduysa hoş değil. Rakibe, oyunculara her an saygı göstermeliyiz ve eğer bu olduysa bundan hiç memnun değilim." ifadelerini kullandı.


Tottenham Hotspur kulübü ise, maç sonrasında resmi sitesinden yayınladığı açıklamada; taraftarın tespit edilip stadyuma girişinin yasaklanacağını söyledi.


Açıklamanın tamamı ise şu şekilde:


“Bugünkü maçın sonunda Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'e saldırmaya çalışan bir taraftarın davranışı bizi dehşete düşürdü. Şiddetin hiçbir şeklinin futbolda yeri yoktur.


Kulüp, taraftarın kimliğini tespit etmek için kamera görüntülerini inceledi. Kulüp, taraftarın Tottenham Hotspur Stadyumu'na girişinin en kısa zamanda yasaklanması da dahil olmak üzere mümkün olan en güçlü yaptırımın uygulanması için Londra polisi, Arsenal ve Aaron Ramsdale ile birlikte çalışacak.”




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page