Arsenal Kylian Mbappe Yarışına Girebilir
top of page

Arsenal Kylian Mbappe Yarışına Girebilir



Arsenal, Kylian Mbappe için şok bir transfer noktası olarak ortaya çıktı.


Topçular, geçtiğimiz sezon Premier League şampiyonluğı için mücadele ederek ve transfer döneminin başlarında 200 milyon € harcayarak son zamanlarda yeniden canlanmanın tadını çıkarıyor. Şampiyonluk, gelecek yıl 20 yıl boyunca Arsenal'in elinde olmayacak ama görünüşe göre Kylian Mbappe, şampiyonluğu ilk kez Emirates Stadyumu'na getirmekle ilgileniyor.


Independent'tan Miguel Delaney'e göre Fransız yıldız, Mikel Arteta'nın oyun tarzına hayranlığı ve yirmi yıllık şampiyonluk kuraklığına son verme arzusu nedeniyle Kuzey Londralıları tercih edebilir.


Delaney, "Yine de Arsenal'in bütçesinin çok ötesinde görülüyor ve herhangi bir temasın olmadığını vurgulamak gerekir." diyerek uyarıda bulundu. "Madrid'in bu yaz onu satın alıp almayacağı, başka bir kulüp ya da Mbappe'nin kendisi tarafından ciddi bir hamle yapılıp yapılmayacağına bağlı olacak."


Geçtiğimiz günlerde eski Arsenalli Ray Parlour; Thierry Henry'nin, Mbappe'yi Arsenal'e katılmaya ikna edebileceğini öne sürdü.


Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Dünya Kupası'nı kazanan oyuncunun önümüzdeki yaz sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest kalabileceğini ve onun bedavaya gitmesine kesinlikle izin vermeyeceğini vurguladı.


PSG'; Lionel Messi'nin Inter Miami'ye gitmesine izin vermesi ve Neymar'ın da yakında ayrılacak gibi görünmesiyle bu yaz ikonik forvet hattının üçünü de kaybedebilir.


Mbappe'ye Transfermarkt tarafından 180 milyon € değer biçiliyor.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page