Chelsea Sterling’e Gelen Teklifleri Değerlendirmeye Hazır
top of page

Chelsea Sterling’e Gelen Teklifleri Değerlendirmeye Hazır




Chelsea, geçtiğimiz yaz Manchester City'den 47.5 milyon £ karşılığında kadrosuna kattığı İngiliz oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye hazır.


Ukraynalı kanat oyuncusu Mykhaylo Mudryk'in takıma gelişiyle Chelsea, Raheem Sterling'in ayrılmasına izin verebilir. Şu anda hamstring sakatlığı bulunan Sterling, bu sezonki maçların büyük çoğunluğunda oynadı.


Şu anda Chelsea'nin kadrosu Raheem Sterling, Joao Felix, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Pierre-Emerick Aubameyang, Kai Havertz, Armando Broja ve takıma yeni dahil olan Mykhaylo Mudryk gibi hücum yetenekleriyle dolu. Maviler, Callum Hudson-Odoi ve Romelu Lukaku’yu da kiralık göndermişti, yani kadroda yer açmak için bazı oyuncuların gitmesine izin vermeleri gerekecek.


Sterling ve Havertz, şu anda takımın Premier League’deki en golcü futbolcuları konumunda. Sterling bu sezon toplamda 6 gol ve 3 asiste imza attı, ancak takım sahibi Todd Boehly, yeni yapılacak transferlere yer açmak için Sterling’i satmaya sıcak bakıyor.


Brighton'dan Moises Caicedo ve Benfica'dan Enzo Fernandez’i orta sahayı güçlendirmek için hedef haline getiren Chelsea, PSV'den Noni Mudueke için de 26.5 milyon £ bir teklif sundu. Belki de Sterling’in satılma potansiyeline çok güveniyorlar.


Chelsea, ocak ayı transfer döneminde Atletico Madrid'den Joao Felix, Mykhaylo Mudryk, Benoit Badiashile, David Fofana ve Andrey Santos olmak üzere 5 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı ve toplamda 120 milyon sterlinin üzerinde harcama yaptı.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page