Frank Lampard Sert Konuştu
top of page

Frank Lampard Sert Konuştu



Chelsea Menajeri Frank Lampard, ikinci kez göreve gelmesinden bu yana üst üste aldıkları üçüncü yenilginin ardından oyuncularından bir reaksiyon göstermelerini istedi.


Cumartesi günü Stamford Bridge'de Brighton'a 2-1 mağlup olan Maviler, geçtiğimiz hafta sonu Wolves deplasmanında 1-0 kaybettikten sonra çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e deplasmanda 2-0 yenildi.


Chelsea ve Lampard için sırada salı günü Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ikinci ayağı var ve eski İngiliz orta saha oyuncusu 'enerji' eksikliğinden yakındı:


"Dokuz gündür kulüpteyim ve bugün gördüklerim hoşuma gitmedi. Bunu herhangi bir şekilde süslemeye çalışmayacağım. Bu konuda gerçekten dürüst olmalıyız."


"Chelsea için oynadığınıza gurur duymanız gerekir. Salı günü daha fazlasını yapmalıyız. Hedefe ulaşmak için yeni bir enerjiye ihtiyacımız var.” dedi.


Chelsea, aldığı son mağlubiyetle 31 maç sonunda topladığı 39 puanla 11. sırada kaldı. Maviler, Batı Londra'daki rakiplerinden bir maç fazla oynamış olmalarına rağmen Fulham'ın üç puan gerisinde.


Lampard'ın dönüşünden bu yana Chelsea üç maçta sadece bir gol atabildi ancak salı günü Stamford Bridge'de Real Madrid karşısında tur şansı yakalamak için en az iki gole ihtiyaçları var.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page