Joao Felix Transferinde Büyük Engel
top of page

Joao Felix Transferinde Büyük Engel



Çıkan haberlere göre, Manchester United ve Atletico Madrid, Joao Felix konusunda fikir ayrılığı yaşıyor.


Portekizli milli oyuncu, Diego Simeone yönetiminde geçen zor bir dönemin ardından ara transfer döneminde Civitas Metropolitano’dan ayrılmaya hazır gibi görünüyor.


Atletico Madrid, rekor transfer ücreti ile takıma katılan oyuncunun, kiralık olarak gönderilmesine ise sıcak bakıyor. Manchester United’a ek olarak Chelsea ve Arsenal’in de İspanya’nın başkentindeki gelişmeleri yakından takip ettiği düşünülüyor.


Kırmızı Şeytanlar, Cristiano Ronaldo’nun Kasım ayında takıma veda etmesinin ardından yeni bir forvet arayışına girdi ancak İspanya basınına göre iki kulüp Felix’in kiralama ücreti konusunda henüz anlaşamadı.


United, Portekizli yıldızı 2022/23 sezonunun sonuna kadar kiralamak için yaklaşık 3.5 milyon sterlin ödemeye hazır, ancak Atletico cephesi bu transfer için en az 10.6 milyon sterlin talep ediyor.


Felix’e diğer büyük kulüplerden makul bir teklif gelmesi halinde, Manchester United oyuncuyu elinden kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.


Ancak raporlar, yaz transfer döneminde yapılan harcamalardan sonra kulübün ara transfer dönemi için kısıtlı bir bütçeye sahip olduğunu gösteriyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page