Manchester United Bundesliga’dan 2 Transfer Hedefliyor
top of page

Manchester United Bundesliga’dan 2 Transfer Hedefliyor



Manchester United, Almanya'nın en üst liginden iki yıldızla yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor.


Bild ve Sky Sports'a göre haziran ayında yaz transfer dönemi açıldığında Bundesliga'dan iki oyuncu Old Trafford'a gelecek. Sky Sports, United'ın kiralık orta saha oyuncusu Marcel Sabitzer'in transferini kalıcı hale getirmek istediğini söylüyor. Bayern'in Avusturyalı oyuncunun satışına izin vermeye açık olduğu bildirildi.


Daha önce Julian Nagelsmann tarafından yönetilen RB Leipzig takımının temel taşlarından biri olan Sabitzer, ocak ayında kiralık olarak katıldığı Manchester United'ın düzenli oyuncularından biri haline geldi. Yaratıcı bir oyuncu olmasına rağmen yaptığı sert baskı ve topa sahip olma konusundaki soğukkanlılığı, sakatlanan Christian Eriksen'in boşluğunu doldurmaya yardımcı oldu.


Kırmızı Şeytanlar taraftarları Sabitzer'in geldiğinden beri gösterdiği performanstan çok etkilendi ve gelecek sezon öncesinde uzun vadeli bir anlaşmayla takıma katılmasından memnuniyet duyacaklardır. Erik ten Hag'ın oyuncusunun çok yönlülüğüne büyük hayranlık duyduğu söyleniyor.


United'ın radarındaki bir diğer oyuncu ise Bayer Leverkusen'in sağ beki Jeremie Frimpong. Hollandalı oyuncu bu sezon Bundesliga'nın öne çıkan yıldızlarından biri oldu ve defans oyuncusu olarak oynamasına rağmen sekiz gol ve beş asistle oynadı.


Ten Hag, bu sezon sağ beki sorunlu bir pozisyon olarak tanımladı. Diogo Dalot, Aaron Wan-Bissaka'nın yedek kalmasıyla birlikte Hollandalı'nın ilk tercihi olarak ortaya çıktı. Ancak United'ın Premier League’de üst sıralarda mücadele edebilmesi için üst düzey bir takviyeye ihtiyaç olduğu düşünülüyor.


Barcelona'nın da Leverkusen'in 50 milyon € değer biçtiği 22 yaşındaki Frimpong ile ilgilendiği söyleniyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page