Tottenham Yeni Kalecisini Arıyor
top of page

Tottenham Yeni Kalecisini Arıyor



Hugo Lloris, 2012 yılında takıma katıldığından beri Tottenham'ın kaledeki güvencesiydi ancak son maçlardaki hataları, 36 yaşındaki oyuncunun baskı altına girmesine sebep oldu. Spurs, Fransız oyuncunun kontratının bitmesine 18 ay kalmasına rağmen şu sıralar yeni bir kaleci arayışına girdi.


Fransa milli takımı kaptanı olarak son iki Dünya Kupası’nda final oynayan Lloris’in eskisi gibi üst düzey bir performans sergileyip sergilemediği de tartışılıyor. Lloris’in yerine daha genç ve başarıya aç kaleciler getirmek için uygun fiyatlı bazı adaylar bulunuyor. FourFourTwo, Kuzey Londra ekibi için transfer olasılığı en yüksek beş ismi sizler için derledi.


1) David Raya


İspanyol oyuncu, geçen sezon Premier League’de çıktığı 24 maçın 8’inde kalesini gole kapamayı başarırdı.


Raya’nın Brentford ile hali hazırda 18 ay daha sözleşmesi bulunuyor. Tahmini piyasa değeri ise 19.4 milyon £.


2) Jan Oblak


Tottenham, dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul edilen Oblak’ı kadrosuna dâhil edebilir.

Oblak’ın Atletico Madrid’deki sözleşmesi 2028 yılında sona erecek. Olası bir transfer hamlesi durumunda, Spurs için pahalı bir seçenek olarak gözüküyor.


3) Giorgi Mamardashvili


22 yaşındaki Mamardashvili, Tottenham’ın kalesini uzun yıllar boyunca emanet edebileceği bir seçenek durumunda. Boyu iki metrenin biraz altında olan kaleci, Lloris’in sunduğundan farklı bir profili temsil ediyor.


Piyasa değeri 22 milyon £ olan oyuncunun Valencia ile 2027’de sona erecek olan sözleşmesi hesaba katıldığında bu transfer Tottenham için çok daha pahalıya mal olabilir.


4) Robert Sanchez


Robert Sanchez, Brighton’da ilk 11’e girdiğinden beri Premier League’in en güvenilir kalecilerinden biri haline geldi.


Oyuncusunu satma isteği olmayan Brighton, Sanchez’i bırakmak için yüksek bir transfer ücreti talep edecektir. Oyuncu yaklaşık 30 milyon £ değerinde bir değere sahip.


Spurs’a geçmek, Raya’gibi, Sanchez’e de İspanya milli takımının as kalecisi olmak için büyük fırsatlar sağlayabilir.


5) Jordan Pickford


Everton’ın ligden düşmesi durumunda 28 yaşındaki oyuncunun, Premier League’de futbol oynamaya devam etmek isteyeceği konuşuluyor.


Çıkan haberlere göre de Tottenham, Pickford’a bir sözleşme teklif etmek için istekli.







0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page