Arsenal Orta Sahada Hedef Değiştirdi
top of page

Arsenal Orta Sahada Hedef Değiştirdi



Mikel Arteta, kadrosunu yeniden inşa etmeye çalışırken Arsenal dikkatini geçen sezon Premier League’den küme düşen bir orta saha oyuncusuna çevirdi.


The Guardian'ın haberine göre Arsenal, bu yaz Declan Rice'ı kadrosuna katmak istiyor ve West Ham United kaptanı Rice için yapılan transfer teklifi "hızla ilerliyor". Ancak Arteta, ideal olarak başka bir orta saha oyuncusu daha istiyor.


Fabrizio Romano, geçtiğimiz günlerde Arsenal’in de istediği Ekvadorlu oyuncu Moises Caicedo için "Son haftalarda Arsenal'in teklif yaptığı söylentilerine rağmen her zaman Chelsea'nin ön planda olduğunu" iddia etti.


The Independent'a göre Arsenal, dikkatini Southampton'ın yıldızı Romeo Lavia'ya çevirdi.


Belçikalı oyuncu geçtiğimiz yaz Manchester City'den Southampton’a katılmış ancak etkileyici performansına rağmen Southampton ’un Championship'e düşmesini engelleyememişti.


Caicedo'ya göre daha düşük maliyetli bir seçenek olan Lavia, henüz 19 yaşında ve stil olarak Mikel Arteta'nın görev süresinin büyük bölümünde Arsenal'in 6 numarası olan Thomas Partey'e çok benziyor.


Genç oyuncu, uzun vadede bu pozisyon için bir seçenek olmakla kalmayıp daha çok 8 numaraya ya da Partey'in geçen sezon Premier League’in son iki maçında oynadığı gibi sahte sağ beke dönüştürülebilir.


Arsenal, Lavia’yı almak istiyorsa bundan daha iyi bir zaman bulamaz. Lavia'nın sözleşmesinde gelecek yaz devreye girecek ve Manchester City'nin onu yeniden kadrosuna katmasına olanak tanıyacak bir madde var.


Orta sahanın yıldız adayına Transfermarkt tarafından 25 milyon € değer biçiliyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page