Liverpool'un Ocak Ayında Transfer Yapma Olasılığı Düşük Gözüküyor
top of page

Liverpool'un Ocak Ayında Transfer Yapma Olasılığı Düşük Gözüküyor



Cumartesi günü Brighton'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Liverpool, Jürgen Klopp’un yedi yıllık görev süresindeki en kötü dönemini geçiriyor.


Kırmızılar’ın bu sezon orta sahada çektikleri sıkıntı herkes tarafından bilinirken taraftar da bu bölgeye transfer bekliyor. Ancak taraftarın bu beklentisi karşılık bulamayabilir.


FA Cup üçüncü tur mücadelesi öncesindeki basın toplantısında konuşan Jürgen Klopp, "Elbette biz de oyuncu bakıyoruz. İnat edip '2050'ye kadar bu çocuklarla gideceğiz!' demiyoruz. Bu tamamen ne yapabileceğiniz ve ne yapmak istediğinizle alakalı. Ama sizin ne yapabileceğiniz çok daha önemli. Çözümün mevcut olduğunu düşünsek, katkı sağlamaları için yeni oyuncular getirirdik ama bizim de mevcutta bir kadromuz var.” dedi.


Sahadaki performanslarının olumsuz olduğunu kabul eden Alman teknik adam, "Kesinlikle düşük performans gösteriyoruz; bunu biliyorum ama her zaman başkalarını suçlayamam. Bu, benim sorumluluğumda olan bir şey ve ilk iş bu durumu düzelteceğim. Evet, sınırlı seçeneklerimiz var, ancak şu an takımımızda kontratı olan ve kullanamadığımız oyuncularımız da var. Herkesi kullanabilseydik kesinlikle farklı bir durum olurdu.” diye konuştu


Jürgen Klopp son olarak şunları söyledi:


“Yeni oyuncular almamız durumunda hepsini Premier League veya Şampiyonlar Ligi listesine dahil edemeyiz, geniş bir kadromuz var. Evet güçlenmemiz gerekiyor ama doğru zamanda. Transfer soruları ile ilgili cevabı her hafta değiştiremem, bir maç daha kaybetsek de durum değişmiyor."


Premier League'de üst üste ikinci mağlubiyet alan Liverpool, puan tablosunun 9.sırasında ve Şampiyonlar Ligi potasının 10 puan gerisinde yer alıyor


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page